Коледни сладки 1

Еленчета - Коледни канелени сладки с джинджифил и масло, без изкуствени продукти

Цена: 1 лв./бр.

Диаметър: ок. 4 см

Коледни сладки 2

Снежинки - Коледни канелени сладки с джинджифил и масло, без изкуствени продукти

Цена: 1 лв./бр.

Диаметър: ок. 4 см

Коледни сладки 3

Ботушчета - Коледни канелени сладки с джинджифил и масло, без изкуствени продукти

Цена: 1 лв./бр.

Диаметър: ок. 4 см

4 Бисквити мечета

Бисквитки, подходящи за различни поводи, например детско парти - погача, рожден ден и др.

Цена: 2,50 лв./бр.

5 Бисквити за Сватба

Бисквити, изработени и декорирани ръчно за Вашата Сватба

Цена: 2,50 лв./бр.

6 Бисквити за Сватба

Бисквити, изработени и декорирани ръчно за Вашата Сватба

Цена: 2,50 лв./бр.

7 Бисквити за Сватба

Бисквити, изработени и декорирани ръчно за Вашата Сватба

Цена: 2,50 лв./бр.